Vandaag: Zware windstoten

Vanmorgen trekt de regen naar het oosten weg. Het wordt vanmorgen al snel vanuit het zuidwesten droog en het klaart al eens op. In het noorden en oosten eerst regen of natte sneeuw. In de kustgebieden en Waddengebied storm(achtig) uit west tot noordwest, landinwaarts een harde wind. Overal windstoten in kracht 9 tot in kracht 11. Het zuidwesten en noordoosten minder ruig. Vooral vanaf het begin van de middag en halverwege vanmiddag wordt het snel rustiger en is het meest droog op later een paar buien na. Later vanmiddag vanuit het zuidwesten meer buien. Vandaag temperaturen die oplopen naar 5 of 6 graden in het noorden en noordoosten tot plaatselijk 10 graden in het zuiden. 

Morgen: Meer winterse buien

Meer buien en winterse buien op deze vrijdag. Als het winterse buien zijn, zullen het hoofdzakelijk sneeuwbuien zijn. Overdag temperaturen om en nabij 5 graden. Een matige tot krachtige wind uit zuidwest. Verkeerswaarschuwing: tijdens buien kans op gladheid en matig zicht!

Overmorgen: Zon en een bui(tje)

Zon en een bui(tje). Als het een buitje is, zal het vooral winters zijn met kans op nattte sneeuw. Overdag ook aardig wat zon en ongeveer 5 graden. Een matige tot krachtige west tot zuidwestenwind. 

 

 

vrijdag
19-01-18
zaterdag
20-01-18
zondag
21-01-18
maandag
22-01-18
dinsdag
23-01-18
© 2018 Piet Paulusma